KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 65 gæster online.
D1 og D2 har behov for point på kontoen! PDF Udskriv E-mail
16. Marts 2006
Tilføjet af Olafsen

Begge hold spiller søndag d. 19 på hjemmebane i Idrætshallen. For det ene hold er jagten oprykning. For det andet hold er kampen at undgå nedrykning.

D1 kl. 1230: USG-ASV

D2 kl. 1430: USG2-Gentofte3

Behøves det altid at være så spændende...?

!!!?

For D1 er det spørgsmålet om at slå til i de sidste 4 kampe og vinde både de udebane og hjemmebanopgør, som de gjorde i 1. halvdel af kvalen. ASV kommer til byen og bliver forhåbenligt sendt retur til Århus med endnu et nederlag. Sidst holdene spillede imod hinanden fik USG en stor revanche (3-0 sejr!) over de Århusianske studenter-søstre, der sendte dem ud af pokalen i et 3-2 nederlag i efteråret.

ASV ligger uden reel sandsynlighed for at rykke op, og det passer USG fint, da holdet har noget at bevise efter deres (overaskende) store nederlag til DHG i sidste uge.

For D2 skal vognen vendes efter at par dålige kampe. Der skal min hentes 3 point i de sidste 3 kampe for at holde positionen, der giver en kamp om at undgå nedrykning.

Der er lagt en plan for holdet der involverer ekstra træninger med D1 samt coaching inspiration fra klubbens dame-træner stab.

Første udfordring er Gentofte 3 der ligger lunt på 2. pladsen og har vist stor stabilitet, men som det talentfulde hold absolut kan bide skeer med!

En spændende søndag nærmer sig...

SMADR!

Sidst opdateret 16. Marts 2006
Top!
Top!