KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 26 gæster online.
D1 guldfisk mod Gentofte - Feb 10. PDF Udskriv E-mail
10. Februar 2013
Skrevet af Brit Brander
Glup – hvad gør en guldfisk, når den sidder på akvariekanten og skal tænke tilbage på en kamp for fuldstændig uforberedt at skrive kampreferat??

 Så tænker den, ”blop, tabte i femte sæt.. surt” – og svømmer videre fuld af ideer til næste kamp, som den så nok har glemt til den tid alligevel.. MEN så er det jo godt, der er en træner på kanten af akvariet, som også har tænkt, ”argh, de tabte sgu, men nu har jeg Duka-mærkets svømmehåndbog til næste kamp..”

I dag var ikke den store fortræffelige dag for KSV-holdene i Idrætshuset, da de gik ikke hjem fra hallerne som sejrherrer (m/k).
Die Herren und Damen tabte ganske enkelt alle deres kampe. I stil med D2 fik D1 dog fuld valuta for kontingentpengene og spillede begge deres kampe til maxgrænsen, to femsættere. Udnyttelse af haltid eller valuta for kontingenterne må være grunden til at det blev femsættere… Det vides ikke af denne referent hvordan D2 udnyttede deres sæt, men D1 spillede ganske hæderligt med god fighterånd, og godt spil hele vejen rundt.

Til tider var der dog såkaldte stimer, hvor de gode server fra Gentofte var svære at samle op på, og så er det unægtelig en kende svært at spille volley og vinde… Men det skal Gentofte have; de lagde et godt servepres og havde et højt bundniveau, der til slut gjorde udslaget for kampen.

Vigtigt var det dog, at D1 fik oprejsning rent spillemæssigt fra sidste uges udekamp, som der vist ikke er kommet referat fra – men det er nok godt det samme! I dag kom D1 tilbage på banen med hovedet og armene sat ordentligt på plads. Der blev vist godt forsvar, gode og modige hævninger, og gode afslutninger, der viste at D1 godt kan spille volley – og det er i sig selv en sejr for holdet ovenpå sidste weekend. Dagens kamp blev præget af godt spil på begge sider og tætte sæt, og selvom D1 blev nr 2 i den kamp – var de sgi alligevel en slags vindere, da de viste, at de sagtens kunne spille god volley!

 

Referenten takker for udnævnelsen af Kampens Guldfisk J

 

 

 

 

Sidst opdateret 10. Februar 2013
Top!
Top!