KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 66 gæster online.
KSV H3 ”Butterfly Ties” vs Glostrup ”Kris Kross” without so much Jump PDF Udskriv E-mail
20. Februar 2013
Tilføjet af Henrik Büchner

Sidste mandag var H3’s unge vel(af)klædte løver i aktion mod en ny modstander – Glostrup – som i dagens anledning havde taget tøjet omvendt på… Eller næsten. Det var i hvert fald et godt mix fra ”glemmekassen”, og man kunne blive i tvivl om, de måske stillede op med tre liberos på banen samtidigt?  Opvarmningen viste dog at de, på trods af udklædningen, ikke helt skulle undervurderes. 

1. sæt startede godt for H3 og Glostrup kaldte T-O ved 11-6. Men de hentede langsomt ind og ved deres anden T-O ved 23-21, gik vi lidt døde og havde problemer med modtagerne. Vi tabte sættet 25-27. Der var dog ingen grund til at hænge med ”Butterfly’en”, for vi havde god energi og tænding på banen. Vi skulle bare holde fast og være sikrere i modtagning og fremspil.

Som sagt som gjort. I 2. sæt blev der holdt høj fokus og stabilt spil, og vi lukkede sættet med 25-15!

3. sæt startede lidt skævt og vi kom bagud 4-9. Efter en T-O fik vi igen fokus på fremspil og forsvar og hentede stødt og roligt. Vi lukkede med 25-19!

Selvsikre som vanligt gik H3 ind til 4. sæt, men var måske lidt for fokuserede på slut-senariet -> en solid 3-1 sejr… champagne, damer og……   Da vi vågnede af dagdrømmen stod der 2-8, og vi kom aldrig rigtig helt tæt på. Mod slutningen fik vi hentet til 19-23, men måtte smide sættet med 19-25.

Efter en solid coaching og opildnende gejst, løb vi på banen til 5. sæt. Maximalt opsat på at denne kamp bare skulle lukkes! Alle spillere yderede deres bedste og vi byttede halvdel ved 7-5. Herefter så vi os ikke tilbage og lukkede sættet og kampen 15-11!  Jatak!

Spillere i karmpen var:

- Nic med gode spikes, kant lobs og server og som altid energi og styring på banen.
- Anders med solide hævninger kampen igennem og også leverede et par angreb og bloks
- Rasmus med gode modtagninger og forsvarsspil samt et par servstimer, som sørgede for, at holde H3 inde i kampen.
- Simon med solide bloks ved nettet og gode "på" angreb
- ”Smeden” som endnu engang fyrede giftige spring svæveserve af og pressede modstanderen til at lave fejl. Styrede også forsvaret og melde godt ind på backspikes. Kom i perioder ind som både spike og center.
- David, vores broderlands udsending og svenske islæt, der efter en T-O, hvor Pernille fik sat holdet op til at have fuld fokus på at få David og kantspillet i gang, fik gang i Thors-hammeren og nedsablede jætterne på den anden side.
- Med et angrebsbrøl som en Bengalsk tiger (ligesom farvekombinationen på vores spilledragter), der kunne jage en skræk i livet på selv de mest hardcore krybskytter fra Glostrup, kom Michael på banen og fik sat liv i holdet. Han agerede både hæver og kant i kampen og var et godt energi boost. 
- Neils, som på trods af skadet ankel var med på bænken og reserve, gav fin opbakning til holdet under kampen.

Udenfor banen blev der vist stor taktisk snilde fra træner Pernille, som med eksperimenterede startopstillinger og taktiske udskiftninger fik styret holdet fra sidelinjen. Der var også et træner T-O point da Glostrup efterfølgende servede i nettet. 

Tak også til D4 ”Cheerleaders”, som skabte stemning på sidelinjen med skrig og skrål og high 5’ves inden de selv skulle træne.

MoTH blev undertegnede, som med nogle straffende bloks fik lukket ned for flere angreb og pillet et par ”skjulte” hæver lobs. 

En god tæt 5’sætter kamp, som viste at H3 havde mere ”Jump” end Kris Kross drengene og som blev afsluttet med SEJR, ”en tur på landet” og 2-3 SMADR!

Hasta la vista, baby
Büchner

Top!
Top!