KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 39 gæster online.
D2: Nederlag trods godt spil PDF Udskriv E-mail
19. Marts 2006
Tilføjet af Kasper Rosenberg

Efter 1.damernes afklapsning af ASV var det D2's tur til at skulle i ilden.

USG 2 - Gentofte 3    1 - 3

Efter nogle uheldige resultater i den seneste tid, er D2 desværre blevet blandet ind i bundstriden, og står med en reel overhængende fare for at rykke ned. Dagens modstander nyder derimod tilværelsen i den anden ende tabellen (nr.2). Det var derfor en ordentlig mundfuld der stod for døren i holdets indædte jagt på sæt og point i kampen om at fortsætte i DS.

At det var en top-mod-bund kamp, var umiddelbart ikke til at se. Rent teknisk var der ingenting til hinder for at D2 ville kunne forlade denne kamp som vinder. Derimod var det et rutineret hold med masser af serie-erfaring, der stod på modsatte side.

D2 startede alle sæt ganske fornuftigt, med stor gejst spilledes der frit og med relativt få fejl. Langt hen i sættene fulgtes de to hold pænt ad. Desværre kom der de perioder, man helst vil undgå i volleyball, hvor for mange spillere vælger de forkerte løsninger og lynhurtigt er energien fjernet fra holdet.

Holdet skal have den ubestridte ros, at de flere gange på trods af at være faldet ud, indædt kæmpede for at komme tilbage i kampen. Det er denne vilje til at kæmpe, der skal blive endnu bedre, og som skal træde hurtigere i kraft, så black-out perioderne bliver kortere.

Kampens bedste sæt , det tredje, viste at D2 kan og vil spille rigtig god volley. De kom ud som lyn og torden og bragte sig foran 12-4 via nogle gode serveserier. Hele spektret blev vist i angrebet - gode bolde fordelt af Katja - og Signe leverede en stabil præstation i forsvaret. Men Gentofte var iskolde og kæmpede sig stille og roligt tilbage i sættet og kom op på 19-19 og 20-20. Herefter viste pigerne den vilje, der kan blive afgørende for om de kan skaffe sig de fornødne point i de resterende 2 kampe! Med 4 fejlfri bolde, var det blot sætbolden der skulle vindes. Og efter et par forsøg kunne Tina placere et centrehug langt uden for Gentoftes rækkeevidde.

Selvom det ikke blev til noget point, var der alligevel en del at glæde sig over i dagens kamp. I lange perioder spillede D2, hvis ikke bedre, så ihvertfald lige op med rækkens nr. 2 (der kæmper for oprykning til 2.div), men enkelte perioder kom til at koste alt for mange point, da Gentofte qua deres rutine prompte kunne udnytte fejlene.

Hvis holdet kan spille med samme gejst igennem hele kampen i de næste kampe, skulle det undre mig meget, om det ikke skulle blive til de point der kan sikrer en kval-kamp om at blive i DS.

Sidst opdateret 19. Marts 2006
Top!
Top!