KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 67 gæster online.
VLI.3 vs. KSV D3 0-3 (yeah!) PDF Udskriv E-mail
24. Februar 2013
Skrevet af Majbritt W. Sørensen

Scenen var sat for returopgøret mod VLI 3 d. 24/2-2013, hvor vi på forhånd vidste at vi var nødt til at hive en sejr hjem for stadig at have muligheden for at blive i Danmarksserien. Kampen startede dog lidt kaotisk med snevejr, glemt trøjetaske og manglende holdseddel. Så var vi ligesom i gang!

Men trods den kaotiske start – tak til VLI 3 for lån af spilletrøjer! – så var der ingen vaklen på banen fra D3s side. Vi lagde stærkt ud med overbevisende spil igennem hele første sæt, hvilket sikrede os sættet med 25-15.

Vi fortsatte det sikre spil i 2. sæt. Samtidig forbedrede VLI 3 dog også deres spil, men efter en optimal timeout fra coach Maria Sterndorff, så trak vi sættet hjem med 25-20.

Kampen blev tættere i 3. sæt, hvor de to hold fulgtes ad til midt i sættet, hvorefter det lykkedes os at trække fra med godt forsvarsspil og varieret angreb. Vi vinder 3. sæt 25-20.

Kampens spiller blev Lone for et godt og varieret angreb, og kampens detalje gik til Eva for hendes ”den var alligevel ikke helt ude-bold” :)

Sidst opdateret 24. Februar 2013
Top!
Top!