KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 31 gæster online.
De unge mod de mindre unge... PDF Udskriv E-mail
17. Marts 2013
Tilføjet af Camilla Tolmark

Endnu en søndagskamp til D1. Denne gang sæsonens næstsidste og mod 1. divisions bedste hold - de talentfulde og ubesejrede unge piger fra Køge.

Vores nye træner, David Bording, havde sin debut som seniortræner, og var generelt meget selvsikker i rollen. Det kom i hvert fald ikke bag på nogen, at Bording ville have snakketøjet i orden på sidelinjen, hvilket dog heldigvis faldt i alle spillernes smag - som bekendt er piger jo ret glade for at snakke.

På trods af meget snak fik vi dog også spillet en del bold.

Generelt spillede vi god volley og lavede væsentlig færre fejl, end vi normalt gør. Som følge af Køges rigtig gode server, havde vi dog en del problemer i modtagningen, og vi tabte desværre 1. og 2. sæt 25-19 og 25-23.

I 3. sæt begyndte vi at få styr på de svære server, fik modtaget godt, og kom derfor en del mere til angreb. Det bar frugt, og vi vandt derfor velfortjent sættet 23-25.

I 4. sæt kom Køge desværre alt for godt fra start med endnu flere gode server, som igen gav os massive modtagningsproblemer. Køges forspring var for stort, og vi tabte desværre sættet stort 25-13.

På trods af vores nederlag, er det altid en fornøjelse at spille mod et hold som Køge, der spiller virkelig flot volley. Alt i alt var det derfor en god og sjov kamp at spille.

Sæsonens næste og sidste kamp skal spilles i Idrætshuset på onsdag kl. 18. Det er en kamp, vi SKAL vinde for at få lov til at blive i 1. division. Vi har derfor brug for al den opbakning, vi kan få.

Vi ses ;)

Over and out fra player of the match...Top!
Top!