KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 30 gæster online.
H2: Sejrsstime forlænget mod ungdomshold fra Køge: PDF Udskriv E-mail
23. Marts 2013
Tilføjet af Kim Aka. Morfar/Røde Romario

Efter et forår der for KSV havde budt på sejre i de forudgående 6 kampe var der lagt op til en hård kamp om tredjepladsen i 2. division. Med tre point op til modstanderen Team Køge var en sejr nødvendig hvis muligheden for at overhale dem i tabellen skulle fastholdes.

Det indbyrdes opgør i efteråret var et meget svingende opgør hvor det blev til store sætsejre til begge hold, men Team Køge trak sig sejren hjem med en 3-2 sejr. Team Køges trup var dog blev væsentligt smallere siden kampene i efteråret.

Optakten til kampen mindede meget om en sædvanlig kamp, bare lidt værre. Et halvt hold med tømmermænd og en Mikkel der i sædvanlig stil kommer dumpende en ad døren et godt stykke tid efter planlagt mødetidspunkt, alt var som det plejer. Bortset fra hæver-Emil og center-Asbjørn begge meldte sig syge op til kampen. Derfor skulle der tænkes alternativt i formationerne. Dan blev smidt på centeren og Rosenberg måtte påtage sig fuld spilletid på hæverpladsen.

De stolte forældre til gymnasiedrenge fra Team Køge var placeret på linie på tilskuerpladserne og sponsorbannerne var på plads. Noget vi i KSV kunne lære noget af, det kan dog blive lidt af en udfordring at få forældrene til at dukke op i stribevis i KSV, som nærmere burde stå for Københavns seniorvolley end Københavns studentervolley.

 Det formsvage hold fra Køge kom til kort mod det formstærke KSV. Gennem hele kampen havde KSV et ekstra gear og et ekstra pres at kunne lægge på talenterne fra Køge.  Første sæt startede meget jævnbyrdigt ud, men midt i sættet lykkedes det endelig KSV at slå et hul. Det forudsigelige spil fra Team Køge med mange centerangreb var læst. Særligt Mikkel fik lukket godt ned for centerangrebene, og når der blev angrebet fra kanterne var det nogle tandløse, slaskede, teenagebumsede vatarmeangreb der kunne pilles i forsvaret. Første sæt blev taget sikkert hjem med 25-21 til KSV.

Med et tryk på cruise-control knappen kunne KSV herfra hive sejren hjem. I starten af 2. sæt måtte den eneste fra KSVs trup der kunne kvalificeres som hørende under kategorien”studentervolley”, Marat, lade sig udskifte med dårligt knæ. Kasper Pedersen kom ind i stedet og fik arbejdet sig stille og roligt ind i kampen. Fra start var der et lille forspring til KSV, midt i sættet blev forspringet på 5 point sat over styr med en servestime fra Team Køges spillende træner. En time-out fra coach-Rosenberg og KSV var tilbage på sporet og hev en sikker sejr hjem på 25-20.

 I 3. sæt var gymnasiedrengenes forældre færdige med at drikke deres kaffe, og forsøgte i stedet at varme hænderne ved at heppe deres drenge i gang. Med blandt andet en servestime fra Dan i starten af sættet forpurrede dette dog hurtig den plan. Desuden skal det bemærkes at Dan som assisterende center i tredje sæt ikke virkede som assisterende, men som udlært center. Både i form af angreb mod sidelinie, men også i den grad med at glemme hvornår man som center skal skiftes ind og ud med libero. Tredje sæt endte med en sikker 25-19 sejr til KSV.

Dermed blev tredjepladsen overtaget med en sikker 3-0 sejr. Team Køge og KSV ligger dog med lige mange point. Det betyder at KSV skal have minimum 2 sæt mod Farum-Holte når de kommer besøg i idrætshuset søndag den 24/3 kl. 14.00 i sidste turneringskamp.

Undertegnede blev kampens spiller hovedsageligt på baggrund af sikre men stadig hårde angreb. ( Ja, coach-Jonas skulle have været der og set det med egne øjne)

Sidst opdateret 23. Marts 2013
Top!
Top!