KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 11 gæster online.
D1: Studenterrevanche Part 2 PDF Udskriv E-mail
20. Marts 2006
Tilføjet af Olafsen
Som overskriften antyder var det tid til revanche. For det første skulle vi vise at vi kunne spille god volley igen efter DHG-nederlaget og for det andet skulle skabet atter sættes på plads overfor ASV.

Begge dele lykkedes ret godt og jeg er pave-stolt af hvordan vi håndterer både den fysiske modstand samt de mentale udfordringer som ASV og os selv byder os!

ASV troppede op med et par nye ansigter og har måtte give afkald på et par andre grundet skader og graviditeter. (Et trik Marius: P-piller listet ind i pigernes frugt-ordning. Virker fint for os!). Ihvertfald var de topmotiverede fra start og vi var lidt sløve til at komme igang.

De to hold følges i pæn side-out stil ind til midten af 1. sæt hvor at ASV tager et par 2-3 points stimer i 3 rotationer og skaber afstand til 15-11. Det virker som om at USG er sikre på sejren og rent spillemæssigt havde vi også flere angrebspunkter at benytte. ASV fightede dog godt og var uhyggeligt effektive i et sæt hvor at vi hver gang vi havde grebet om ASV lige lavede en uheldig net-fejl eller misforståelse. På ingen måde spillede vi dårligt men de få fejl der var benyttede ASV til at tage afstand. Samtidigt servede vi for slapt og det blev straffet med en bunke 3´ere og masser af center-angreb fra ASV.

Vores organisation virkede lidt usikker og løs og tvang os til at spille mere konservativt mod slutningen i en eller frisk startopstilling (hvilket 6 udskiftninger undervejs vidner om)

Mod slutningen af sættet strammer vi op og får kontakt men det bliver en 25-23 sejr til ASV efter at Marius havde snuppet en time-out ved 20-20.

Til 2. sæt sætter vi Dasha Krivonos ind som startende diagonal og hæver Christina Söderlind brager afsted som 1. server og vi går fra 0-2 til 6-2. Specielt flade svæveserver havde ASV problemer med og det skulle vi lige opfatte og turde satse derefter. Føringen fra starten af sættet kan ASV ikke hente og det friske centerspil de starter 1. sæt med genser vi aldrig i kampen. 25-20 til USG i et sæt med kun en blok-match-up undervejs.

Billedet gentager sig i 3. sæt. Igen snupper Christina 5 point i serven til 5-0 og senere fra 16-10 til 19-11. Vi når ikke engang 2 gange rundt før end det står 25-19 til USG.

Med det på plads er ASV knækket i 3. sæt. De vinder 2 forsvarsbolde og det bliver 25-16 til USG.

Alt i alt viser kampen hvor vigtig vores servetaktik er for os, og jeg er utrolig stolt af at vi formår at finde troen på det frem efter en afventende start. Havde vi ikke servet igennem mod de rette punkter og samtidigt elimineret de mange netfejl og usikkerhedsmomenter undervejs havde ASV straffet os. De var helt klart taget den lange vej for at forsøge en hævn efter vores klare 3-0 sejr sidst i Århus, og det er kun fordi vi løfter vores niveau at det ikke lykkedes dem.

Generelt var det en seværdig volleykamp der var præget af gode dueller og få tåbeligheder. #6 Iben Kjærgård (Hæver) og #14 Lucia De La Guardia (både kant-tæt og kant-fra) fik en flaske vin til deling kåret af publikum. Iben spillede en rigtig flot kamp og fordelte boldene både mere overaskende, hurtigere og varieret end sidst og var en klar årsag til at ASV´s gode offensiv. Specialt over venstrekanten (vores pos 2) havde vi lidt problemer indtil midt i 2. sæt med at få lukket tæt grundet hendes hævninger. Af samme årsag var en spændstig og hårdtslående Lucia også kåret. Ret godt valg af publikum må man sige.

Publikum kårer USG´s diagonal Dasha Krivonos som bedste spiller og hun spillede også virkeligt godt og trak et kæmpe læs i angrebet fra alle punkter som sædvanligt. Dog skal en stor ros også gå til USG´s anfører Eva Elkjær der var FORRYGENDE i defensiven og i den grad også bar hendes kant-kollegaer frem ved at gå forrest i 6´er forsvaret med den ene feber-redning efter den anden. Dog viste Siri Højby Behrens også format og har virkeligt udviklet sit defensive spil til stor glæde for holdet (Det hjalp vist at der blev talt åbent om temaet forsvarsfight sidst.. ;-) )

Der var frustrationer med spilletiden fra enkelte spillere og jeg forstår det udemærket. ALLE USG´ere spiller godt og så kan det være svært at forstå at man er hensat til bænken i perioder. Det kan være svært at please alle´s spilleglæde, men vi rammer en rytme i slutningen af 1. sæt som jeg ikke tør undvige for meget fra. Det er desværre konsekvensen af at være så stor en trup som vores (som dog efter min mening lang vej opvejes ved de fordele vi OGSÅ nyder)

Idag var der fokus på enkelte spilleres bidrag til fællesskabet. Det bliver helt sikkert i en anderledes konstellation til næste gang. Det var samtidigt en hold-sejr der bringer os tættere på 2. pladsen.

Så hold ud piger! Jeres mulighed for at bidrage med succes skal nok komme! Allerede i næste uge er det tid til Rosenlund og SIDSTE hjemmekamp iår.

SMADR!

icon Program USG VK mod ASV.doc (541.50 KB)

Sidst opdateret 20. Marts 2006
Top!
Top!