KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 27 gæster online.
Bedsted i pokalen... PDF Udskriv E-mail
07. Oktober 2013
Tilføjet af Jonas Andreasen

H1-Bedsted (DVBF-Pokal)

Årets første kamp, og den første egentlige test på hvor vi står…

Søndag eftermiddag skulle H1 ud i den første kamp i sæsonen. Med spændstige ben og tætsiddende trøjer mødte 10 glade spillere op i Idrætshuset. Energien var god og det var tydeligt at alle havde glædet sig til at sparke sæsonen i gang. Modstanderen havde taget den lange tur fra Nordjylland, så vi håbede naturligvis på nogle lidt trætte spillere (men man er vel vant til at stå tidligt op deroppe??).

Bedsted er rykket op i volleyligaen, så vi måtte naturligt påtage os titlen som underdog. Men holdet har kvaliteter til at kunne spille med på dette niveau, så vi gik til den med friskt mod. Lille-Hoff debuterede som libero på holdet, dette med stor succes idet han blev valgt til kampens spiller. Flot indsats af ham, med masser af gode modtagninger og flot forsvarsspil.

Selvom vi troede vi var klar fra start, virkede det nok ikke helt sådan. Vi kommer hurtigt bagud med 5 stykker, og har igennem sættet svært ved at vinde det forspring ind. I løbet af sættet viser vi dog at vi kan spille god volley og spiller fuldstændigt lige op med Bedsted resten af sættet. Jørgen og Marat er begge stabile i både modtagning og angreb, så på kanterne er vi mindst lige så gode som Bedsted. I starten har vi problemer med at Bedsteds hurtige spil, men vi får justeret blokken og opnår at stække dem bedre. Mange bolde blive stoppet og samlet og efterfølgende vendt til angreb. Forspringet indhentes dog aldrig og sættet tabes 22-25.

Andet sæt starter meget tæt. Begge hold side-outer rigtigt godt, Bedsted vinder første gang et point i egen serv efter syv rotationer. KSV spiller med stor ro og masser af omtanke, det virker og spillet flyder. Foran 14-12 kommer der dog endelig hyl på bylden for Bedsted, der her går til 14-16. Time-out, side-out og Mads ned at serve…19-16. Dette hul holder hele vejen hjem og andet sæt tages hjem med 26-24.

Tredje sæt starter igen helt lige. Gode side-outs fra begge sider og ingen større stimer. Bedsted spiller stadig hurtigt, det betyder bare flere og flere fejl fra deres side. Vores spil er desværre også mere svingende her, måske vi ikke er fysisk godt nok med? Vi rykker fra 7 til 11, blot for at Bedsted svarer igen og kører forbi os (9 til 15). I denne fase har vi svært ved at afgøre boldene, på trods af godt arbejde og masser af muligheder. Vi er ikke gode nok til at straffe dem på de chancer vi får. Det bølger lidt frem og tilbage, med Bedsted i førersædet. Ved 17-20 lander Tune ovenpå en ung fod fra Bedsted og vrikker om, så blev vi tvunget til at bruge Frederik Buchholzer som center. Herfra bliver det lidt sværere, ikke et ondt ord til Frederik som gjorde sit bedste for at løfte sit spil. Men der bliver lidt ekstra forvirring og Bedsted kan trække den hjem 20-25

Fjerde sæt springer vi hurtigt henover… Ikke meget hænger sammen. Vi fejler og kan ikke afgøre vores angreb, nok på grund af både træthed og efterhånden manglende tro på muligheden for at slå dem 12-25.

Som sagt blev Ole Hoffmann kampens spiller, foran Jørgen og Marat. En okay præstation, der desværre blev ødelagt lidt af en skade. Men mange positive ting at tage med videre herfra. Og i det mindste havde vi ikke en tur hjem til Bedsted at slutte dagen med….

Sidst opdateret 20. Oktober 2013
Top!
Top!