KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 43 gæster online.
KSV H2 vs. Holbæk PDF Udskriv E-mail
21. Oktober 2013
Skrevet af Funkill

Efter en tur på landet sidste weekend (desværre kun i geografiskforstand) havde H2 hjemmebanepremiere mod Holbæk. Coach Kelcie og coach Brooke (the beast) skulle selv spille kamp for Lyngby, så Jesper Lerche (H1) trak i træneruniformen – en noget afslappet stil sammenlignet med den modebeviste coach Andreasen (H1).

 

Om det var det manglende jakkesæt skal ikke kunne siges, men vi kom ikke godt fra start. Det viste sig hurtigt, at der var en hel del rutine på den anden side af nettet, så vi kunne ikke forvente at vinde bolde på deres fejl eller halvhjertet overspil. Der måtte noget power til. Vi fik indstillet kanonerne, skruet op for krudtladningen og begyndt at vinde bolde. Vi fik dog aldrig lukket hullet og Holbæk tager første sæt (19-25).

 

Der kom mere pres fra Holbæk angreb i andet sæt og det resulterede desværre i nogle ærgerlige netfejl i vores forsøg på at lukke dem ned. Holbæk vinder andet sæt (21-25).

 

Tredje sæt. Endelig begynder vores spil at hænge fornuftigt sammen både offensivt og defensivt. Vi har fundet den rette kombination mellem pres og kontrol. Fejlene er begrænset på vores side og Holbæk kan ikke følge med. Vi vinder tredje sæt (25-17).

 

Vi skulle bare forsætte de gode takter fra tredje sæt, men på en eller anden måde blev tredje til første og på vores fejl fik Holbæk et pænt forspring. Ambitionerne var stadigvæk høje – lidt for høje og det resulterede i en del fejl. Lerche forsøgte at ryste posen, men vi får ikke rigtig vores spil til at fungere. Holbæk vender om på cifrene fra tredje sæt og vinder fjerde (17-25).

 

Tak til tilskuerne og tak til Lerche for at træde ind som coach.

Sidst opdateret 21. Oktober 2013
Top!
Top!