KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 34 gæster online.
D2 mod garderne og de røde hævnere i civil - re-uploadet, read only, pleaseeee!! PDF Udskriv E-mail
21. Oktober 2013
Tilføjet af JLee

Ny sæson, nye holdkammerater, nye aftaler der skal på plads. Sådan er det hvert år.

D2 starter sæsonen 2013/2014 på udebane mod VK Vestsjælland. En del af os vælger at tage derned i god tid, så vi kan heppe på både H3 og H2, som spiller umiddelbart før os (En anden gang må H2 dog gerne advare os, hvis de alligevel har tænkt sig at tabe, for så sover man da gerne det længere på en søndag...).

VK Vestsjælland er velkendt af D2, og vi har netop set deres hold ved HVK Cup og benyttet lejligheden til at scoute lidt på dem. Men! Det hold, vi ser varme op i deres meget turkise sweatshirts, har intet at gøre med det hold, vi så tidligere. Mange af de gamle kendinge, såsom "hende, den høje, lidt ældre" og "hende med striberne og tatoveringerne" er ikke at se i den kampklædte trup. Det er til gengæld "hende blondinen, der server og angriber megagodt" - endda i indtil flere udgaver. Da Magius inden taktikmødet spørger, hvordan modstanderne ser ud, lyder det enstemmige og lettere intimiderede svar: "HØJE!".

Nå, men selvom modstanderne har snydt totalt og taget allemulige vildt gode spillere ind på holdet, må D2 jo indrømme, at vi også har oprustet til denne sæson. Vi går på banen med enkelte nerver hist og her men fast besluttede på, at vi skal stå sammen som hold og ikke lade os frustrere af de uundgåelige misforståelser, der altid forekommer, når man ikke er sammenspillede. Udover garderhøje piger på banen har VKV et ekstra kort i ærmet. Enhver, der har fulgt EM, har vel lagt mærke til "de røde hævnere" -. en gruppe meget glade og MEGET højlydte fans på sidelinjen. Disse gode folk er nu at finde i mindre farvestrålende beklædning, men omend endnu mere larmende i Søndermarkshallen, hvor de med stor entusiasme og endnu større tromme støtter deres hjemmebanehelte og -heltinder.

Scenen er sat for et nervepirrende brag i 2. div øst!

"Bare fordi man er høj, er man ikke nødvendigvis god til volley", men det står hurtigt klart, at VKV har nogle giftige kantangreb, og med vores laveste blokadespiller overfor deres bedste angriber, er det noget opad bakke. Sættet bliver tæt, og begge hold får lagt et ganske fornuftigt servepres. Uheldigvis udmønter det sig også i en del flere servefejl end normalt fra vores side. Vores modtagning er presset, og vi kommer sjældent frem til gode angreb pga. svære hævninger, hvor angriberne i mange tilfælde vælger gratisoverspillet fremfor et lidt satset angrebsslag. Det lykkes dog at fighte første sæt i hus med 25-23. 

Til andet sæt indføres to taktiske træk, der skal formindske deres overtag på kanten: Vi starter i H5 og optimerer dermed vores blokade, når deres angrebs-es er fremme, og vi fraviger vores oprindelige blokadetaktik og satser på at tage linjeangrebet væk. På trods af mere højde ved nettet, får vi dog ikke rigtigt rettet ind, og linjeslagene hagler fortsat ned i vores etterhjørne. Vi fortsætter desværre med at sende mange server ud bag baglinjen og har forsat problemer i modtagningen. Selvom det samme også gør sig gældende til en vis grad på den anden side af nettet, må vi se os besejret  med 21-25 i andet sæt. 

Forventeligt for sæsonens første kamp, bliver der foretaget en del udskiftninger fra sæt til sæt. Uheldigvis har vi svært ved at finde rytmen, og formår sjældent at få 3 gode boldberøringer i træk. I tredje sæt står vi med ofte med en bagkæde, hvor ingen af de tre spillere har spillet sammen før. Der mangler aftaler, og folk trækker sig for at undgå at skade sig selv og hinanden. Blokaden er ved at have indstillet sig på at blokere linje, men vores forsvar er ikke altid med på at justere deres positioner derefter. Der er god fight, men folk bliver lidt forkrampede og hektiske og glemmer de basale ting såsom ikke at fiske ved nettet eller at være klar til at bevæge sige sideværts, og vi smider sættet 16-25.
 
Så SKAL fjerde sæt jo vindes! Vi kommer dårligt fra start med usikkerhed i modtagningen, men fortsætter alligevel med at kæmpe for hinanden uden at der bliver dårlig stemning på banen. Heldigvis viser VKV, at de ikke er blege for at lave indtil flere netfejl i træk, og D2 griber chancen for at komme tilbage i kampen. Vi kan stadig ikke kalde det smuk volley, men hvor både blokader og net står godt i vejen for vores kantangreb, er vi opmærksomme i sikringsspillet og formår at holde bolden i spil, til modstanderne vælger at lave fejl. Humøret og intensiteten fejler ikke noget, og vi tager sættet hjem med 25-21.

Afgørelsens time! Vi starter, som vi sluttede i fjerde sæt, Vi kommer rigtigt godt fra start med gode server og lidt oprejsning i angrebsspillet. Modtagningerne er bedre, men desværre indsniger der sig nogle misforståelser i forsvarspillet, og vores forspring bliver hentet, så vi bytter side nede med 7-8. Vi kommer foran 9-8 på to fejl af VKV, men byder så selv ind med en angrebsfejl og to modtagningsfejl. Mag-daddy trækker et point med en timeout og en liberoudskiftning, mens Camilla viser god moral ved at lægge en række uheldige angrebsfejl bag sig og besvare de røde hævneres "Server-nerver!"-tilråb med 2 serveesser (de har vist ikke lært"Pølse!"-tricket i Slagelse), endda adskilt af en timeout fra VKV. Efter fire gode server og en god, men desværre tabt duel, optimerer vi forsvar og modtagning med indskiftning af kampens spiller, Gabi. Vi når frem til matchbold, og selvom Katrine klogeligt vælger at sende en sikkerhedsserv over, rammes VKV af den frygtede gummiarm og sender bolden direkte i nettet, så D2 for alvor kan nyde vores tur på landet :) VKV føler sig tilsyneladende så godt og grundigt besejrede, at de vælger at indberette scoren 13-25 i 5. sæt. Ak ja, det psykologiske nederlag kan være større end det faktiske...


Dagens lange udflugt til Slagelse bød på en vigtig sejr mod et rigtigt godt hold, som er dygtige og varierede i alle spillets facetter. D2 spillede ikke prangende, men formåede alligevel at holde humøret højt og hovedet koldt. Forhåbentlig går vi en god sæson i møde, hvor humør, stabilitet og god holdmoral bliver fundamentet, så vi kan udnytte hver enkelt spillers potentiale og blive et hold, man skal regne med i 2. division. 

 

/Julie

Top!
Top!