KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 28 gæster online.
AVK – KSV 1. Division PDF Udskriv E-mail
03. November 2013
Tilføjet af Emil Foged

Slutresultat: 3-1 til AVK


Dato 3/11/2013 kl. 9.30.

Score: 3-1 (25-21, 25-18, 22-25, 25-22)

KSV fortsætter stimen med endnu et nederlag. AVK er et godt sammenspillet hold med gode boldspillere på alle pladser. KSV mødte imponerende talstærkt op, på trods af det gudsforladte omstændigheder (læs: sted og tidspunkt).
I søndagens kamp manglede AVK en center. Det gav gode muligheder for vores centerspillere, som vandt den direkte duel på midten. Dagens to startende centerspillere har været ramt af skader i de sidste par kampe. Begge centerspillere formåede, at spille sig gennem en hel kamp, uden at blive skiftet ud pga. fysiske forhold.
Modtagningen i søndagens kamp var generelt god, men blev desværre ramt af udsving, mod et stærkt servende Amagerhold. Modtagerne arbejdede godt med det, og minimerede udsvingene i anden halvdel af kampen.
Angrebet på kanten var skarpt især i side-out. Rytmen med diagonalerne var ikke prangende, hvor hævere og angribere må arbejde sammen for at forbedre presset bagover.
Et af de helt store problemer var blokaden. AVK slår lige over nettet, men ganske klogt. Selv vores højeste blokader har problemer med at holde boldene i banen når AVK slog til bolden. Vi har også problemer i transitionen, hvor der ofte opstår ærgerlige situationer (fx nedfaldsbolde), som kan skyldes at den nuværende trup ikke har spillet særligt mange kampe sammen. Amager på den anden side af nettet, er supergode til at holde bolden i gang, og udviser taktisk flair og spilforståelse i forsvaret.
AVK kommer godt fra start og holder sig foran gennem det meste af både 1. og 2. sæt. Vi tager det tredje sæt, efter af have været bagud med 4 bolde da Amager har omkring 20 point. En lignende situation er ved at opstå i fjerde sæt, men denne gang klarer AVK den og tager dermed sejren. Samlet set, beviser AVK hvor vigtigt det er med rutine og sammenspil, i en kamp, hvor vi føler, at spiller for spiller, er vi minimum på niveau med amagerkanerne.

 

/Emil Foged

Sidst opdateret 03. November 2013
Top!
Top!