KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 29 gæster online.
Rosenlund/KSV-H3 PDF Udskriv E-mail
09. November 2013
Skrevet af Anders Gnistrup
Endnu en kamp, endnu en sejr for H3 (3-0)
25-20
25-18
25-9 Rosenlund stod inden kampen teknisk som nr. 3 så det var et lidt spændt H3 der mødte op.

Vi mødte op i en pokkers kold hal, kraftigt inspireret af 68 artiktur (eller mangel på samme). Det første der slog os var manglen på vores modstandere, men på trods at det begyndte vi at varme op. Et par af vores modstandere dukkede op og begyndte at sætte nættet op, resten kom sådan lidt efterhånden. De var dog fuldtallige omkring 30 min før kampstart.

Under slagopvarmningen viste de tænder og fik nogle gavaldige slag i gulvet. I store træk vandt de slagopvarmningen så H3 var lidt spændte på hvad der måtte komme i kampens løb. Vi havde forventede nogle hårde slag fra deres centere der havde gjort sig bemærket under slagopvarmningen.

Første sæt startede meget tæt. Rosenlund og vi, skiftedes til at fører, indtil omkring a' 15. Det var så her at vi efterhånden fundet ud af de var til at snakke med. Vi begyndte stille og roligt at trække fra og sluttede sættet 25-20.

Andet sæt startede rigtigt godt. Vi kom foran 8-3, de hentede lidt og så trak vi fra igen. Vi førte sættet igennem og styrede det rigtig fornuftigt.

Tredige sæt startede meget lige, men ved stillingen 9-7 gik Nils ned for at serve. Vi havde 3 mand i en rigtig god blokade, og kompineret med nogle stærke server fra Nils gik det pluslig rigtig stærkt. Nils servede derudad, og pluslig stod der 23-8 inden servern gik over! De fik et enkelt point mere, serven over, og vi afgjorde kampen 25-9.

Som hold fungerede vi idag rigtig godt idag. Man kan som hold godt tabe focus i perioder, specielt hvis det går for godt. Det skete ikke idag, og det lover rigtig godt for de kommende kampe.

Personligt spillede jeg kant i første og andet sæt og det var en fornøjelse. Det er svært ikke at performe når Anders og Nils hæver, som de gør. Jeg fik en aha oplevelse ved pluslig at turde slå helt igennem fremfor kun at slå intelligent. Det var fedt at opleve at kunne kombinere de to. Derudover havde Kristoffer glemt at betale tyngdekrafts-afgift. Han var flyvende+stabil i blokken.

En på mange måder, rigtig fed kamp at spille grundet en stabil holdindsats.

Top!
Top!