KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 19 gæster online.
Pokalkamp i Hillerødgade. PDF Udskriv E-mail
21. Marts 2006
Tilføjet af Sportsjournalist Herbert Marianne Andersen (Kristlig Dagblad)

Den danske herrelandsholdstræner udtaler sig: " Det er uhyr ærgeligt, at jeg må undvære dette brag af en pokalkamp. Men jeg har en utrolig stor bunke VHS bånd liggende derhjemme, som ikke er tilbagespolet " siger amerikaneren, som har bedt sin udsendte scout om tage fyldige notater om hjemmeholdets transitionsspil og ikke mindst sejrsdans.

Anføreren fra hjemmeholdet og tidligere truckfører på Kalundborg Havn, Teis Corneliussen har en ekstra grund til at være opsat til aftenens semifinale: Corneliussen har sagt farvel til en stilling i det offentlige for at overtage vedligeholdelsen af boligblokken på Østerbrogade som vicevært hvor han selv er bosat. "Det er en barnedrøm som går i opfyldelse. Siden jeg har var knægt, har jeg set op til dette folk. Det mørkeblå Kansastøj, træskoene, min egen trillebøre osv. det er en livsstil for mig"  fortæller den nærmest euforiske Corneliussen.

Om Teis Corneliussen er i stand til at videreføre sin nyfundne livsglæde og gåpåmod til volleyballbanen i Hillerødgade, og dermed avancere til den prestigefyldte pokalfinale, bliver spændende at se.

Kampen og det forventede drama mod LUI finder sted klokken 21.25.

/HMA.

Top!
Top!