KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 27 gæster online.
Gentofte wildcard – KSV PDF Udskriv E-mail
27. November 2013
Skrevet af Jesper Lerche Jakobsen
Fraspillet os favorit-værdigheden i 1. division øst
Efter at have set Gentoftes servemaskine i aktion, der minder mere om noget fra en episode i Jackass, end et realistisk servepres i den danske volleyliga (Se følgende for inspiration J http://www.youtube.com/watch?v=BbkWyyf3K8A), var vi klar til endnu et spændende opgør i Kildeskovshallen. Spændende med et twist, da vi denne gang faktisk var favoritter før kampen.

Favoritnerverne spiller en klar rolle i første set, og da de unge drenge gik til makronerne, kom vi hurtigt til at halse efter dem. Ikke ligefrem den bedste start, når det taktiske oplæg gik på IKKE at lukke dem ind i kampen. Spillet fungerer ikke, og vi smider sættet 18-25 pga. uprovokerede fejl ved nettet.

Andet sæt starter mere fokuseret og roligt, og i flere omgange viser vi, at vi har et klart højere topniveau end Gentofte. Vi rammer først de magiske 20 point, men slipper lidt på gassen og gør det mere spændende end nødvendigt til sidst. Vi vinder sættet 25-23 og er godt på vej til at lave et comeback i Kildeskovshallen.

I tredje sæt kommer vi foran 12-3 (eller noget lignede). Det lader til at servmaskinen ikke kan indstilles til en omgang upræcise og utilregnelige svæveserve, i hvert fald havde vi stor effekt ved blot at sætte serven over. Mod slutning af sættet taber vi igen ’sutten’, og smider utrolig mange bolde væk. Det hele ender dog med 25-18 til KSV – men Gentofte kom klart bedst ud af slutfasen i sættet.

Fjerde sæt bølger frem og tilbage, vi holder et ganske højt niveau, men får ikke afgjort boldene. Flere gange i løbet af sættet overlever Gentofte, at de giver os 2-3 gratisbolde inden bolden er færdigspillet. (Desværre vandt Gentofte de fleste af disse mærkelige dueller). KSV ender dog med match point ved 24-23, men desværre slås bolden ud, og da holdet allerede mentalt var ude i badet med en sejrs-øl slutter sættet 24-26 til Gentofte.

I femte sæt kommer vi aldrig ud af badet, og bliver kørt rundt både fysisk (mere squat, og færre smøger, Emil J) og oppe på øverste etage. Det hele falder lidt til jorden, og vi må gå skuffet i bad.

Dog blev det alligevel til fynsk champagne(cava) i badet – KSV er blevet en student mindre. Stort tillykke til Mads som nu (næsten) kan kalde sig Cand.polit, aka. mini-minister.

Vi tabte, men lærte bl.a. at Marat , trods kvalificerede forsøg, mangler lidt i at kunne lave ’loftsbolde’ i Kildeskovshallen, Lars og Tune kan stadig holde til spille 5 sæt, Jørgen kan blokkes,  Emil vil altid flirte (på sin egen måde) med kvindelige dommere og ikke mindst at KSV har det bedste heppekor i hjørnet. 

Over and out Lars
Top!
Top!