KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 64 gæster online.
H1: Vandt Køge??? PDF Udskriv E-mail
08. December 2013
Skrevet af /Defender
Det er ikke uden stolthed i stemmen at jeg kan starte med at annoncerer at jeg nu er indehaver af rekorden for tidligst på en kampdag at udføre den afgørende handling der leder til  "kampens spiller" titlen.
Nogen vil tænke at det har været med børsten ved spejlet at jeg satte dødsstødet ind. Jeg indrømmer at have overvejet at gøre forsøget, men med unge hårtalenter som Frederik B. og Marat på holdet er løbet nok kørt. Af samme grund er jeg begyndt at gå med hat.

Nej...jeg overrumplede samtlige 15 mand (det er mange - faktisk for mange skulle det vise sig...mere om det senere) inden for de første minutter i omklædningsrummet inden kampen. Situationen er kort fortalt den at vi sidder 13 mand klar til at snakke - vores fynske tvillinger mangler. Jeg kan gennem lokalet fornemme på Marco at han ligesom jeg har øjnet en opportunity. Resten af holdet er fokuseret på deres egne tånegle der alle er dækket af rød glimmer lak - noget vi aldrig finder ud af hvad skyldes!

Netop som Marco rækker i tasken efter sin Pellegrino drikkedunk træder tvillingerne ind ad døren og hurtigt som et pistolskud udpeger jeg hvem der er Rasmus og hvem der er Frederik! Marco kigger op - lammet og skuffet - han er godt klar at ligegyldigt hvor godt han spiller i dag, så bliver jeg kampens spiller oven på den bedrift. Jeg smiler overlegent tilbage og bodypainter min libero trøje færdig.

Efter en hurtig snak går vi alle med røde og glimmerdækkede tånegle op i hallen, hvor vi igen kan konstatere at forbundet har fået sammenblandet senior og ynglinge rækkerne på Sjælland i år. I  det ene hjørne af hallen finder vi Køges ungdom. De er krøbet sammen og virker skræmte. Det viser sig at de har taget en taxibus fra Hovedbanegården og at den fransktalende chauffør havde insisteret på at vise de udenbys gæster at man sagtens kan køre fra Hovedbanegården til Idrætshuset i fugleflugtslinie. For som han sagde "pas plus la tête de casque". Efter lidt halvhjertede forsøg på at få dem i humør igen finder Wissing en cd med en hyldest til Michael Schumacher. Den har aldrig fejlet og gør det heller ikke denne gang - vi er klar til kamp!

Køges ungdom ligger pres på os allerede under opvarmningen med et springsvæve serveniveau der skaber begyndende panik på vores side. Ingen siger noget, men alle ved hvor dum man ser ud når man fuldkikser en modtagning på en svæveserv. Til vores lettelse gør Køges trænere sine spillere opmærksomme på at de er kommet for at øve blokade. De bliver derfor bedt om at lave bløde server der gør det nemt for os at komme til angreb, og den taktik holder de fast i kampen igennem.

Med det taknemmelige udgangspunkt spiller vi os langsomt men sikkert i front. Særligt Marco kommer flyvende fra start og blæser bolden om ørerne på Købe fra diagonalen. Den slags dominans fra en udlænding bryder dommerne sig tydeligvis ikke om, men de er umiddelbart ikke i stand til finde noget at slå ned på og virker efterhånden desperate. I sin desparation finkæmmer 2. dommeren alt i sin umiddelbare nærhed og pludselig træder han resolut ind på banen og går mod første dommeren. De står og klukker lidt indforstået hvorefter de sammen danser lancier tilbage til dommerbordet.

Det viser sig at de har opdaget at vi har forsøgt at stille med 14 spillere. Det må man egentlig godt, men to af dem skal være libero'er og dem havde vi kun én af. Hatten af for dommerne - det er sgu godt spottet halvvejs inde i en kamp, hvor mange ville have fokuseret på spillet. Det svarer nærmest til i første hug at se bjørnen der moonwalker her: http://www.youtube.com/watch?v=Ahg6qcgoay4. Imponerende!

Dommerne konkluderer at en spiller skal streges og at det vel bare skal være den der står sidst på listen. Det er nemlig Marco! Jonas er dog tydeligtvis opmærksom på at Marco efter nederlaget i omklædningsrummet ikke kan bære endnu et snigmord i dag. Så han afleder dem med et godt argument for ikke at bruge smør i en bearnaisesauce og får streget Frederik V. i stedet for.

Marco takker ved at fortsætte med at banke bolde i gulvet hos Køge. De kvitterer ved at indgive en dårligt formuleret protest over hændelsen - tarveligt! Vi ville selvfølgelig have gjort det samme. Men vi ville have formuleret protesten langt mere elegant og underholdende.

Parallelt med dramatikken vinder vi de to første sæt. Jonas er nu også blevet opmærksom på at vi har en del navne på holdsedlen og da det synes at lakke mod enden skifter han stort set alle ud til tredje sæt. Angriberne takker for tilliden med et væddemål om hvem der først kan ramme håndboldmålet. Jeg husker ikke hvem der vandt, men da den leg er overstået er vi en del bagud. Vi aftaler at vente med at lege til efter kampen, indhenter Køge og lukker så tredje sæt.

Efter en tur på landet tager vi igen hver til sit. Køge sætter sig igen ned i hjørnet af hallen og venter på at de bliver ældre - der er ikke så meget andet de kan gøre. Nu er det så op til forbundet at prøve at tolke protesten og afgøre hvem der får de tre point!

/Defender
Top!
Top!