KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 20 gæster online.
Ishøj_KSV PDF Udskriv E-mail
10. December 2013
Tilføjet af Jonas Andreasen

KSV - Ishøj Volley 1. Division

Kampen mod Ishøj var vi nok rated som underdogs og det gjorde det ikke lettere at vi var lidt pressede med mandskabet i alt var kun 6 tilmeldte spillere og vores træner Jonas som udskifter.

I første sæt skulle vi lige vågne op, Ishøj kom lidt foran, men vi spillede os op og nåede et fornuftigt niveau. Derfra af var det et meget lige sæt, som desværre endte ud med fordel til Ishøj med scoren 27-29. Sættet kunne dog ligeså godt være vundet, da vi havde 2-3 sætbold i den sidste del af sættet.

I andet sæt vågner vi for alvor op. Ishøj begynder at lave en del servefejl, vores blok begynder at sidde hvor den skal og vi begynder. Aligevel bliver sættet forholdsvis tæt og det lykkedes at vinde sættet 25-21. Et fortjent sæt efter det noget skuffende første sæt.
Vi begynder at spille vores spil og deres serve fejl hjælper os en del. Blokkende sidder hvor de skal.

Ishøj mister lidt gejsten i tredje sæt, mens vi spiller vores spil. Ishøj prøver forgæves at skifte en ny lille hæver ind, men efter et par bolde skifter de tilbage igen. Ishøj levere stadig en del gratis point væk i form af servefejl, vi lukker en del af deres angreb ned med vores blok og laver varierende angreb. Vi vinder sættet mere overbevisende 25-19.

Fjerde sæt er lidt en KSV klassiker. Efter at være foran 2-1 i sæt falder vi lidt ned, angreb og blok falder i niveau og Ishøj finder lidt af deres spil igen. De får smækket nogle bolde ned på vores side og vi lever ikke op til vores spil vi havde i andet og tredje sæt. Ishøj vinder 20-25. 

Vi ligger lidt dårligt fra start i det endelige femte sæt og skifter side ved stillingen 8-6 til Ishøj. Vi kæmper os op og det bliver et spændende sæt specielt, da Tune vælger at gå i nettet på en gratis bold ved stillingen 11-10. Men med nogle stærke blokke og nogle gode angreb vinder vi sættet 15-13.

Genrelt en rigtigt god kamp, hvor noget af den gejst der har manglet i andre kampe kom i spil og sikrede os sejren.

Rasmus Villebro 

Top!
Top!