KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 71 gæster online.
D3 slår igen: KSV vs. Glostrup PDF Udskriv E-mail
11. December 2013
Tilføjet af Pil

KSV D3 vs. Glostrup

 

Årets sidste kamp for D3 viste sig at blive den perfekte afslutning på sæsonen for et hold, som liiige skulle bruge et par måneder på at blive rystet sammen. Medbragte træner Kelcie træffer den fantastiske beslutning at indsætte en libero og med højt humør og en nærmest utællelig mænge highfives, initieret af en meget ivrig centerspiller, er vi klar til at slutte året med en sejr.

 

Glostrup er placeret tre pladser over os og ligner en overkommelig modstander, hvilket de da også viser sig at være. Første sæt spilles med masser af gejst og flot spil uden alt for mange fejl (på vores side) og vi vinder 25-16, uden at Glostrup er tæt på at tage sættet på noget tidspunkt.

 

Andet sæt starter med et par udskiftninger og til vores store fortrydelse sætter D3 forbandelsen ind og midt i sættet, ser det ud som om Glostrup er ved at spille sig op. En god servestime senere er lykken dog vendt og KSV tager sættet 25-18.

 

Volleyhumøret er højt ved starten af tredje sæt, dog vinder idéen om at tage fem sæt, når vi nu spiller så dejligt sammen, ikke rigtig opbakning og vi bliver enige om at vi hellere må se om bi ikke kan lande på sådan en lækkert 3-0 sejr. Tredje sæt starter lidt mere lige en de to andre og først ved stillingen 19-19 lykkes det os at blive rigtig sultne (en fast opfordring ved mangt en timeout) og lukke sættet 25-20. Sejren blev sikret ved flot, stabilt spil af alle spillere og gennemtænkte beslutninger fra træneren. Hver eneste spiller viste sig fra sin bedste side – og alle fik lov til at vise både deres evner og vilje til at vinde! 

 

Vi får sæsonens anden sejr og vinder retten til at hoppe svedige rundt på banen og synge KSV sangen. Juhuuuu – og som om det ikke var nok med en sejr, var der så meget kage at det ikke lykkedes os at spise det hele. Det er jo ligesom sejr med glasur på!! 

Top!
Top!