KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 32 gæster online.
Kamp i 2. division mellem KSV’s dame 2 og VLI’s dame 2 lørdag den 7. december 2013 PDF Udskriv E-mail
16. December 2013
Tilføjet af Maria Mikkelsen

KSV starter 1. sæt lidt usikkert. Spillet er præget af mange fejl fra KSV’s side specielt i modtagningen. Derimod kommer VLI godt fra start, og får et par længere servestimer. 

Det er tydeligt, at KSV spillerne bliver mere og mere frustrerede over deres egen præstation. Og VLI disker op med den ene en-håndsredning efter den anden, hvilket ikke hjælper på KSV’s selvtillid. Det ender da med at VLI vinder 1. sæt relativt stort 25-14. 


KSV kommer godt fra start i 2. sæt. Det er tydeligt, at KSV har kontrol over spillet igennem store dele af 2. sæt. Det ligner længe en rimelig stor sejr til KSV. MEN VLI får en servestime og vinder da 6 bolde i træk, og situationen er pludselig en anden. Men KSV lukker på trods af lidt for meget spænding 2. sæt 25-19. 


3. sæt ligner intet mindre end en katastrofe for KSV. KSV’s dame 2 starter 3. sæt med at komme bagud 4-14 og deres spil er mildest talt ikke kønt. Og i løbet af ingen tid står der 7-17 på pointtavlen. VLI disker op med den ene flotte serv efter den anden. MEN KSV giver ikke op på trods af modgang. Og pludselig får KSV spillet til at køre og humøret bliver bedre og bedre. Lise bliver i høj grad KSV’s redning. Hun server 7 bolde i træk med kniven for struben idet VLI har sætbold. Og inden folk ved af det, står det 25-24 til KSV. Resten af sættet udvikler sig til en nervepirrende affære. Og efter et fantastisk comeback vinder KSV 3. sæt 31-29.


KSV kommer pænt fra start i 4. sæt. Og med undtagelse af en lille servestime fra VLI’s side, sidder KSV på spillet. KSV bevare roen og vinder 4. sæt 25-18. 


Tusind tak til Ole Hoffmann for at være stand-in for vores træner. 

Kampens spiller(e) blev Miranda og Lise, der begge spillede en flot kamp og fik 4 stemmer hver.

Top!
Top!