KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 17 gæster online.
D2: KSV vs.KV61 PDF Udskriv E-mail
22. Januar 2014
Tilføjet af Nana

2. gang er lykkens gang 

Sætscore: 25-14, 25-13, 25-16. 

Søndag d. 19/1 drog vi endnu engang til Hillerødgade for at møde KV61. Første gang vi mødte dem der, fik vi en lang næse- ikke pga. et nederlag, men pga. en hal, der skulle renoveres.

Desværre var vores coach Magdaddy fraværende, men han havde skaffet en fantastisk stand-in i form af Anne S og baby. Hun tog opgaven seriøst og lagde ud med et fremragende taktikoplæg, som blandt andet indeholdt sætninger som: Vi ved ikke, hvad vi kan forvente, men jeg er ikke imponeret endnu. Hold jer varme, da I skal regne med en del udskiftninger. Hold et lavt servepres, og lad dem om at lave fejlene. Som sagt så gjort.... (mere eller mindre)

For på trods af 12 servefejl i kampen, formåede vi at vinde en sikker 3-0 sejr over KV61, hvor ingen af os vist rigtig var nervøse for et nederlag på noget tidspunkt. De havde ellers nogle spillere, som slog godt i smashopvarmningen, men de kom ikke rigtig til deres ret i spillet. Det gjorde vi til gengæld. Jeg oplevede godt spil hele vejen rundt. Fine modtagninger, gode hævninger og lækre angreb (OG en masse lækre piger selvfølgelig). Forsvar og blokader kørte  også og der blev kæmpet godt for hinanden.

 Kampens spiller blev Stefania, som spillede både diagonal og kant i kampen og gjorde begge dele til topkarakter.

Tusind tak til Anne for at træde til, håber snart vi ser dig på banen sammen med os. 

Top!
Top!