KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 60 gæster online.
D3 vs. Roskilde VK.2 d. 26/1 2014 PDF Udskriv E-mail
01. Februar 2014
Skrevet af Rikke Olrik
Nu har dame 3 for alvor taget hul på 2014, og stilen er lagt med en sejr på 3-0 over Roskilde VK.2. 

Det lykkedes ikke Roskilde at skræmme os under opvarmningen, og vi vurderede at vores chancer var gode. Stemningen var god, og energien i top.

Vi vinder 3-0, med sættende; 25-20, 25-11 og 25-10. Første sæt vinder vi ikke overlegent, men derimod vider vi andet og tredje sæt stort. Den positive udvikling skyldes en kombination af at vi minimerer antallet af fejl og at de laver flere fejl.

Roskilde virker som et blandet og ikke særlig sammenspillede hold. De mister mange bolde, idet de ikke kæmper og hurtigt giver op. Deres manglende kampgejst er selvfølgelig til vores fordel. Vores hold er derimod denne dag et meget sammenspillede hold. Der var ingen tvivl om opstillinger og ansvarsområder, hvilket skabte ro på banen, så vi bedre kunne koncentrere os om at spille spillet. Med Angela som Libero var der ro i forsvaret og modtagningerne var gode, hvilket gjorde at vi kunne komme til gode angreb og dermed vinde flere bolde. Vores spil fungerede godt hele vejen rundt og det var en stor fornøjelse at spille. Jeg selv blev valgt som kampens spiller, endda som debutant på kantpositionen.

Tak til venner og familie som var mødt op for at heppe, det betyder meget for os :-)

Og tusind tak til Mia for de lækre flødeboller :-)

Festen stopper naturligvis ikke her, vi ser frem til mange flere sejre i 2014 :-)

Sidst opdateret 01. Februar 2014
Top!
Top!