KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 32 gæster online.

Medlemmer online:
elisabetta
D3-BRH PDF Udskriv E-mail
23. Marts 2014
Skrevet af Bettina Andersen

Beskeden fra Mette før kampen lød på, at dette var en kamp, vi skulle vinde -sæsonenes vigtigste kamp… Gad vide hvordan et D3-hold med et nederlag i bagagen fra det sidste møde med Brøndby, tackler sådan en besked?

-Som en flok dådyr ramt af et par forlygter…

I 1. sæt (16-25) startede vi nervøst og ingen forsvarsaftale vi måtte have, blev holdt. Blokken virkede ikke rigtig. Når bolden var usikker, tabte vi den. Fik vi sat en hånd på en "skæv" bold, kom den ikke til videre spil. Pænt fustrerende for vore forsvarscoach, Kelsie. Vi forsatte i samme dur i 2. sæt (19-25)

I 3. sæt (25-23) begynde vi at få mere styr på forsvarspillet og følges ad til 16-16. Herfra trækker vi roligt fra, godt hjulpet på vej af bænken, der med gode jydske kampsange tilført noget KSV får pumpet noget gejst og stemning ind på banen.

Vi er i højt humør i 4. sæt (25-15) og da de brøndbyske damer begynder at blive fustrerede, er det klart til vores fordel. Vi kommer foran 3-0 og derfra udbygges vores forspring. Godt fremspil og gode hævninger lægger op til angreb med god tyngde. De stående angreb viser sig at være ganske effektive.

Sidste og afgørende sæt blev en kort affære (15-3 på 12 min). Vi havde ganske enkelt overtaget og der var ikke meget tilbage i Brøndbys pose.

Kampen spiller blev undertegnede der stardede på hæverpositionen, men sluttede som diagonal.

Sikke en dejlig sejr. Tak for det piger.

Top!
Top!