KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 26 gæster online.
Jydekamp på Østerbro PDF Udskriv E-mail
02. Oktober 2014
Skrevet af Dan Wagner Hansen
 

H2 havde første tuneringskamp søndag eftermiddag mod BCV Esbjerg.


Hverken jyderne eller H2 startede hårdt ud, men alligevel trak jyderne det længste strå med det mest stabile grundspil. Især Esbjergs nr. 10 vandt mange bolde på kanten.


H2 blæste ud til andet sæt med fornyet energi og med ny strategi for blokade og serv. Strategien virkede og det så ud til at være et sikkert sæt til H2 ved stillingen 19-11. Martens tillod derfor at i løbet af sættet at tage nogle udskiftninger og få flere H2’ere i spil. Sættet virkede åbenbart for sikkert for H2 og Esbjerg fik lov til at vinde sættet 28-26 til stor forargelse for alle KSV’ere.


3. Sæt starter meget lige, og det står helt lige ved 13-13. Her får H2 en opstillingsdom imod sig, grundet en fejlserver. Dommen virker ikke korrekt, og H2 udfordrer kendelsen ved dommerbordet, men uden held, og spillet fortsættes. Det er før set at en kendelse som denne slår et hold ud, og dette var også tilfældet her. Esbjerg er fuldstændig rystet over pausen og formår ikke at komme ind i kampen igen, og H2 vinder sættet 25-16.


Med overraskende kontinuitet og højere bundniveau i 4. sæt resulterer i at H2 spiller sig godt igennem 4. sæt med en score på 25-16.


I 5. sæt var KSV’s spil udmærket, men intensiteten fra Esbjerg steg, og personlige fejl på afgørende tidspunkter sørgede for den endelige stilling 15-10 til Esbjerg.


Så desværre måtte H2 lide et nederlag på 3-2 mod de første jyder h2 møder i 2. division midt, og så endda på hjemmebane.  Så må vi bare med KSV på landet i returkampen.

Top!
Top!