KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 46 gæster online.
Et rigtig juleeventyr PDF Udskriv E-mail
24. December 2014
Skrevet af Den skaldede hjælper

Nissefar havde i dagens anledning – det er jo 2. søndag i advent – lovet nissefyrene fra 2. pakkelinje en tidlige juleferie, hvis de kunne nå at pakke alle inden fyraften, og som ekstra bonus lokkede han med både juleøl og p-tærter.

Nissefyrene fra 2. pakkelinje var derfor mødt talstærkt op, for ingen rigtig nisse vil gå glip af juleøl og julekage. Nissefyrene ankom i god tid, så de kunne se hvor langt de smukke søde nissepiger for nået med dagens julegavepakning, for jo mere de kunne nå, jo mindre skulle de nå at få pakket sammen. Ja selv den etbende juletræsfod var mødt op for at give en hånd med under planlægningen.

Nissefyrene fra 2. pakkelinje måtte se bedrøvede til, da de søde nissepiger fra 2. pakkelinje desværre efterlod alt for mange pakker på linjen til at kunne holde en tidlig fyraften. Nisserne er desværre nødt til at arbejde kønsopdelt, da de ellers ikke vil kunne koncentrere sig om det egentlige arbejde.

Nå men tilbage til arbejdet. Nissefar havde klogelig valgt at starte med de 3 skaldede hjælpere forrest ved pakkelinjen og nisse 1, 5 og 6 bagest. Nisserne begynder stille og roligt at få pakket gaverne, og der er god energi og masser af julesange under arbejdet, men det står desværre hurtigt klart at der er alt for lidt plads i sækkene til alle gaverne. Lige meget hvor hårdt nisserne prøver at stampe gaverne ned i sækken, så blev de ved med at poppe tilbage i hoveder på dem, hvorefter de landede på gulvet. Det kostede endnu mere oprydning og dermed en laaang udsigt til en tidlig juleferie.

I bestræbelserne på at indhente det forsømte efter 1. pause kom nissefar til at bytte rundt på gavebåndsnisserne og papirnisserne, med det resultat at båndet kom på før gavepapiret, og enhver ved jo at der ikke kommer nogle særlig pæne pakker ud af. Nissefar får dog hurtigt rettet op på fejlen efter kyndig vejledning fra en af de 3 skaldede hjælpere. Men lige lidt hjælper det. Problemerne har kostet for meget tid, og selvom pakkenisserne kæmper en brav kamp for at indhente det forsømte, kan deadline for anden pakning heller ikke nås.

Efter en kort pause havde nissefar fået helt styr på pakkelinjen, og med en kort peptalk om at prøve at pakke pakkerne stille og roligt ned i sækken i stedet for at kaste rundt med dem. Nisserne stod lidt uforstående over for det nye Lean-projekt, men med muligheden for en tidlig juleferie forsøgte de alligevel at give projektet en chance. Men selv med de bedste intentioner kunne nisserne stadigvæk ikke få pakket pakkerne korrekt ned i sækken. Men lige pludselig var det som om nisserne fik knækket koden. Pakkerne kom stille og roligt ned i sækken i takt med at nisserne fandt rytmen i ”Søren Banjomus” og der blev skrålet med i vilden sky. Deadline blev nået for sættet, og nisserne stod alle smilende omkring gløggen, med vished om at de nu havde en realistisk mulighed for at nå den tidlige juleferie.

Efter den korte pause puklede nisserne alt hvad de kunne og pakkerne røg afsted, ja det var lige før maskineriet ikke kunne følge med, og bum så havde de også nået deadline, for det arbejdssæt.

Men nu skulle den endelige prøve stå. Der var kun kort tid tilbage og nisserne fortsatte de gode takter fra forrige arbejdssæt. Men det var som om at jo nærmere de kom deadline jo mere nervøse og krampagtige blev der indpakning. Nissefar var dog hurtig til at reagere og gik selv med på pakkelinjen for at få lidt ro på nisserne. Om det var det hvide skæg eller den store mave der gjorde forskellen vides ikke men nisserne tog en dyb indånding og tænkte vi skal fandme nå den juleferie. Og bedst som det sidste ren brøl lød, var den sidste juleslæde pakket og nisserne kunne falde hinanden lykkeligt om halsen, med vished om at den nu kunne på tidlig juleferie.

Efterfølgende gav nissefar øl og p-tærter, da der var kommet en ny lille nissepige til verden, og minsandten om der ikke også blev plads til en dans om den etbenede juletræsfod, der i dagens anledning fik sit store ønske opfyldt om at være et rigtigt juletræ.

Se det var et rigtig juleeventyr.

Nisserne fra 2. pakkelinje ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

Top!
Top!