KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 39 gæster online.
D2 : Sejr over topholdet i DSD PDF Udskriv E-mail
26. Marts 2006
Tilføjet af Tue Hvass Petersen

Som overskriften antyder så kom der en artig overraskelse i Danmarksserien for damer, da D2 slog HVK med 3-1 (25-22 25-23 18-25 25-23 med forbehold for fejl ;-). HVK har ellers været suverænt tophold i serien i år, med 17 kampe og 51 point. Sidste gang de to hold mødtes, var den første kamp i årets turnering, hvor USG tabte knebent 3-2.  HVKs træner udtalte den gang at vi spillede glimrende. Den bemærkning ville han sikkert gerne sende samme vej som den stakkels stol i 4. sæt... næ næ næ næ næ det må vi ikke!

Som det sikkert er flere læsere bekendt, har USG D2 på det seneste kæmpet en hård kamp for at skrabe point sammen til at undgå nedrykning. Minimumskravet var 3 point i de sidste kampe. At  de tre vigtige point skulle komme allerede i dag, havde vi vist kun joket lidt med... Nu kan vi se frem til en spændende kamp mod frederiksberg på søndag. Hermed også en opfordring til alle USG'ere til at møde op i Kedelhallen søndag og heppe på holdet!

Men lad os vende tilbage til dagens kamp, og kigge lidt på hvorfor pigerne netop i dag steppede op og pryglede HVK.  Problemet i mange kampe hvor vi har mødt gode hold, har været for mange stimer med fejl og for lavt bundniveau. Disse perioder blev fuldstændig elimineret i dag. Kun en enkelt gang i 3.sæt havde vi en kort periode med for mange fejl. I resten af kampen stod vi rigtig godt på banen, og de point HVK fik, skal tilskrives deres gode spil. I modtagningen leverede Maria Skotte, Lisbeth S og Ea en rigtig solid indsats. Specielt Ea fik fundet det gode liberospil frem og frem for alt undgik hun perioder med mentalt koks. Vist er der små skønhedsfejl i placeringsspillet i forsvaret, men ikke mere end vi kan nå finpudse den kommende uge. Ea blev også fortjent kampens spiller.

 Vores angreb har gennem hele sæsonen været ret potent og krydet med en god dosis Maria "Monica Seles" Skotte vandt vi rigtig mange bolde. I denne sammenhæng skal både Kelly og Lisbeth S også nævnes, da de også var medvirkende til mange vundne bolde.

D3 havde også været så venlige at udlåne Tina som stand in for en småskadet Line. bestemt ikke et dårligt lån. Tina er en spiller som enhver træner gerne vil have på sit hold. Hun er utrolig fokuseret på at gøre de ting hun er rigtig god til, Serv og angreb. Så også her fik vi fuld valuta for pengene. På trods af at vores anden center Carina ikke fik stemmer til kampen spiller, spillede hun efter min mening sin bedste kamp i sæsonen. Koncentreret servepres og stabilitet ved nettet.

Resten af holdet bidrog med god stemning fra bænken, Katja og Karin skiftede på hæverpladsen midt i andet sæt, og var begge stærkt medvirkende til at angrebet fungerede optimalt. Ida fik en afgørende rolle i 4. sæt med nogle vigtige point. Så vi fik også spillet lidt af bænket varm. Desværre blev der ikke rigtigt plads til Lisbeth F (Til lykke med fødselsdagen) og Anne. Begge spillere skal kæmpe videre til træning i denne uge og fokusere på at de tidligere på sæsonen har bidraget væsentligt til vigtige sejre, og også fokusere på, at det vigtigste i denne periode er holdet. Derfor kan opbakning fra bænken være mindst lige så vigtig i denne del af sæsonen! 

2-3 Tukan og vel mødt i kedelhallen på søndag..

(Skipper! jeg ser frem til en spændende kamp......)

Sidst opdateret 27. Marts 2006
Top!
Top!