KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 23 gæster online.
D1: Split, splat, spladulje PDF Udskriv E-mail
27. Marts 2006
Tilføjet af Martin Olafsen

.. og videre til næste kamp. Tak til opbakningen de mange publikummer, der var mødt op for at sige farvel til pigerne i deres sidste hjemmebanekamp.

Resultat: 3-0 (25-13, 25-17, 25-16)

Rosenlund mødte op med 6 spillere, hvoraf en var center og en var libero. Vi overvejede derfor om vi vile lade dem spille med permanent center "fremme" og libero "tilbage" for at gøre det lidt mere fair.

Da 2 dommer Ayhan Soleil imidlertid var dukket op før end modstanderholdet havde han nok luret den tidligt, så derfor forblev idéen hypotetisk.

Rosenlund servede med et vist pres og spillede fornuftigt blokadespil fra deres pos 2 i et par opstillinger, og de fik derfor to 3-4 points stimer i hele kampen.

USG modtog lidt for passivt i perioder, og vi fik aldrig kørt det japanervolley vi godt ville. I en kamp, hvor at presset ikke var så voldsomt, kan jeg dog godt acceptere at vi ikke holder et højt topniveau, og bare kører den hjem.

Der blev plads til at spare en små-sløj Eva Elkjær for USG og samtidigt give plads til at spille alle spillere varme og klar til næste weekend. I sidste sæt lavede vi endda en "1½" udskiftning ved 21-11 ved at tage Chrier ud, og lade Dasha tage hæver-rollen for at træne vores "ny hæver"-situationer.

Bedste Rosenlund spiller blev den unge Camilla Havmand, der grundet det snævre hold tog en tjans som kant og fightede godt. Bedste USG'ere blev Jannepigen og Stunna, der begge var stabile i hhv. netspil og defensiv. Særdeles Jannepigen gjorde et stort nummer i at holde lyd og gejst oppe, på en dag hvor overtaget var tydeligt. Jannepigen snuppede derfor vinen, da Stunna med 3 familiemedlemmer OG en kæreste på lægterne måske havde fået FOR mange stemmer.. ;-). Som kompensation trak Jannepigen dog Stunna's far blandt publikum og endnu en sponsor-gave gik i lommen til klanen; i en konkurrence som Karim (Dasha's kæreste) ellers hidtil har domineret. Familien sætter sig derfor i spidsen som mest vindende spillere og publikummer til vores hjemmebane-kampe iår. Hvem sagde aftalt spil...?

Tak til Næstved foriøvrigt for lige at snuppe en 3-1'er imod Randers. Vi medbringer champagne til vores sidste kamp.

Mandag spiller vi træningskamp imod Frederiksberg' s 1.damer for lige at pudse formen af og spille os ind i den organisation, der forhåbenligt skal spille os i eliten imod Randers på lørdag.

Vi glæder os til at komme på besøg.

SMADR!

icon Program USG VK mod Rosenlund.doc (792.50 KB)

Sidst opdateret 27. Marts 2006
Top!
Top!