KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 35 gæster online.
H1: Semifinale i Pokalturneringen PDF Udskriv E-mail
27. Marts 2006
Skrevet af Anders Gnistrup
Pokal-semifinalen skulle spilles mod LUI, et hold vi gennem turneringen havde slået to gange. Vi vidste hvad de kunne og mente at vi godt kunne slå dem en tredje og sidste gang.

Første sæt var en ren opvisning fra USG's side. Der blev modtaget, hævet og slået godt. Samtidig lod vi LUI begå fejlene, hvilket Det betød at LUI ikke fik ret meget at sige i det sæt. Det tangerede til en ren røvfuld til LUI.

Andet sæt blev lidt af en tam omgang. Om det skyldes at vi mere eller mindre havde vundet kampen i vores hoveder skal være uvist, men kønt var det ikke. LUI startede med at komme et godt stykke foran inden det lykkedes at få folk til vågne op. LUI vandt sættet (vist nok 30-28) og et temmeligt frustreret H1 gik til pause.

Tredje sæt var heller ikke alt for kønt, men det lykkedes at få spillet til at fungere bedre. Sættet blev vundet (vist nok 25-21). Til slut i sætte begyndte spillet at minde om første sæt og vi kunne gå til pause med en noget bedre fornemmelse.

Fjerde sæt mindede meget om første sæt. LUI fik ikke deres spil til at fungere og deres fejlrate steg temmeligt voldsomt. vi kunne der trække kortet til pokalfinalen sikkert hjem. Denne skal desværre spilles den 13 maj, hvor en del spillere skal på arbejde i Tyrkiet.
Sidst opdateret 28. Marts 2006
Top!
Top!