KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 33 gæster online.
D1: Frederiksberg fik lidt at se frem til... PDF Udskriv E-mail
29. Marts 2006
Tilføjet af Olafsen

D1 havde i et par måneder forsøgt at få en træningskamp sat op imod Frederiksbergs elite-damer og endelig en sen mandag aften lykkedes det kl 21-23 i Bülowsvejhallen.

På en dag hvor at undertegnedes volleycommitment var sammenligneligt med Bilbo Baggins citatet "As butter scraped over to much bread", var det en dejlig måde at afslutte dagen på.

Jeg træder netop ind i hallen til en øredøvende "Eeeeeen, Tooooo, TÆSK!" og bemærker at vi har vundet 1. sæt. Pigerne havde fået fokus i forvejen på mail, da jeg var afsat til egen træning samt træning af et motionshold og derfor først kunne støde til senere.

Uheldigvis var vi på dagen blevet ramt af et par afbud. Eva var stadigt for syg til at spille og Lotte var blevet forhindret. Det i sig selv var jo ærgeligt, når der netop var lagt op til lidt ekstra fokus på de to. Med Stunna også på et afbud, Brit stadigt i Brasilien og Katja og Maria afset til 100% fokus for 2. holdet var det ikke meget vi havde at jonglere med. Samtidigt skulle Tina gå efter 1. sæt, men da vi jo havde vundet det var hun motiveret for endnu et.

Det snævre hold gav imidlertid masser af mulighed for spil til Rise og St. Janne, som har måtte nøjes med meget lidt på det seneste. Og MON ikke at alle var ret motiverede!! Super fedt at se pigerne få vendt afbud til noget positivt og samtidigt formået at klare sig mere end flot på egen hånd. Noget de har lært af mig naturligvis!

Tina spiller et flot 2. sæt også som vi deværre taber meget tæt efter flot volley fra begge hold. Da hun går er vi nede på 7 spillere: Chrier, St. Janne, Krogh, Rise, Siri, Dasha og Jannepigen som libero. Men derfor kan vi jo godt være kreative.

I 3. sæt lader vi Krogh spille forsvar for Jannepigen, mens at hun til gengæld er inde i modtagningen. Vi sprudler og vinder endnu et tæt sæt på trods af at vi er lidt væk fra hvad der burde være en normal starter og også eksperimenterer med blok og forsvar. Vi har lidt problemer i få faser i modtagningen, men der er fight udover ALLE grænser og i den sammensætning vi er, spiller vi det bedste volley jeg har set siden vores 1. Holte-kamp.

Vi vinder også 4. sæt og derved kampen. St. Janne får lov at spille forsvar i samme organisation som Krogh gjorde i 3. sæt og det er bare alletiders. Frederiksberg har held med at slå mellem vores center og kant blok i hvad man i volley sprog kaklder slag-vinduet. Det har vi aftalt at lukke  med skodder i fremtiden og vi blokkerer da også hæderligt undervejs. Det der dog er imponerende er vores forsvarsfight og meget få servefejl på baggrund af et højt pres.

I et sidste trøste-sæt piller vi Siri ud, der går og mukker lidt over sin skulder og godt kunne bruge en pause. Dermed spiller Jannepigen kant og centerne får fuld tid i forsvar og modtagning. Vi taber sættet 15-12, men det gør bare ikke så meget. Siri kommer da ovenpå igen, da hun får hvad jeg ville bedømme som et lækkert elevator-blik fra Frederiksbergs 2. damers sukker-babe #1, der lige skulle forbi i slutningen af deres egen træning. Ja undertegnede var NOGET misundelig!

Frederiksberg var dagen før ude i en lang 5. sætter imod Gentofte som de vandt og dermed klarer de nok også skærene til næste års elite. De skifter da også lidt frem og tilbage, men det kan altså ikke tage pynten af vores 3-1½ sæts sejr på baggrund af de dispositioner som vi også tager.

USG-Frederiksberg (3-1½) 25-23, ca. 20-25, 25-ca. 22, 25-ca.22 og trøste-sæt 12-15

Vi beviser at ALLE kan spille på det her hold og at vi kan træde til for hinanden i ganske snævre opstillinger. Det kunne godt ses på tirsdagens tidlige træning at vi var lidt trætte i de brugte ben efter to kampe og mere end fuld spilleltid til flere af kernespillerne. Også de der ikke havde fået så meget i weekenden viste dog også tegn på at havde brugt en del kræfter i forsøget på at vise hvem der er de bedste i KBH. (Amager må vi tage efter sæsonnen!) ;-)

Dasha tordner bolde ned fra alle positioner og vinder vel 75% af dem direkte og taber under 10%. Rise alver dog dagens detalje med et monster brøle-støn og et lob i spanden der fik Frederiksberg til at stå med bagvægt, som havde de kanonkugler istedet for baller! (Det ved jeg desværre ikke om de har...!).

Jeg kan derfor ikke sige andet end at vi er 100% klar til weekendens opgør. Sidste udfordring er for Bjarke at gøre pigerne møre til morgendagens træning så de sover godt før vi tager til Randers.

"Tidligt i seng og tidligt op.. Det er sundt for en dame-1 krop!"

SMADR!

Top!
Top!