KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 87 gæster online.
H1: Medaljeoverrækkelse mv PDF Udskriv E-mail
31. Marts 2006
Tilføjet af Jesper Nielsen
Søndag tog USGh1 mod Amager2 i årets sidste turneringskamp. Kampens betydning var begrænset; USG havde allerede vundet DSH og Amager var på forhånd sikret deltagelse i kvalifikationskampene om oprykning til 2. division. Alligevel blev det faktisk en af årets mest velspillede kampe – i hvert fald fra USGs side. Med undtagelse af en kedelig Amager-stime frem til 11-3 føring i 2. sæt spillede USGh1 en gang stabil og positiv volley med masser af vilje i såvel angreb som forsvar.

Sætcifrene 25-22, 25-22, 25-20 vidner om en tæt kamp, hvor USGh1 alligevel syntes at have det mentale overskud gennem hele kampen, og vi fik endnu en gang bevis for, at vi trods alt har en rimelig bred bænk, hvilket er vigtigt, når vi vender tilbage til 2. division fra næste sæson.

Efter kampen fik USGh1 overrakt medaljer som tegn på førstepladsen i DSH og Magius, der forhåbentlig snart er klar igen efter en lang skadespause, og Kåre lod champagnepropperne springe og oprykningsfesten kunne fortsætte til den lyse morgen...

Resten af sæsonen kommer til at stå i pokalturneringernes tegn: Først og fremmest deltagelse i DVBF-cuppen – men holdet kan også se frem til finalen i KVBKs pokalturnering mod Amager3 den 13. maj.

Sidst opdateret 02. April 2006
Top!
Top!