KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 66 gæster online.
D1 i Eliten! PDF Udskriv E-mail
01. April 2006
Tilføjet af Olafsen

D1 spillede sig lørdag d. 1 april i eliten med en overbevisende 3-0 sejr (25-13, 25-16, 25-19) på udebane imod de nærmeste konkurrenter fra Randers. På trods af at der hører en runde tilbage på udebane imod Næstved er pigerne urørlige på 2. pladsen og DHG på 1.pladsen.

Kampreferat følger når tømmermændende har lagt sig!

Her dog kort om holdet iår:

Holdet er gået fra 2. division og vadet igennem 1. division og opnået et fantastisk resultat på under 1 sæson.

Fra sæsonens start var overlevelse i 1. division målet. Da vi via en engageret træningsindsats og inspirerende teamspirit fik rystet holdet sammen så vi at spillet kunne byde på mere end det.

Vi har haft en trup hvor at ALLE har båret det tunge læs. Godt nok hart vi været mange, men det har hjulpet os i knappe tider.

En stort tak og tillykke skal lyde til mit hårdtarbejdende hold: Brit Brander, Christina Rydahl Lundin, Christina Söderlind, Dasha Krivonos, Eva Elkjær, Janne Petersen, Janne Sønnichsen, Katja Heinemeier, Lotte Holm Petersen, Maria Skotte, Mette Anby, Mette Krogh Hansen, Rise Vestergaard, Siri Højby og Tina Hansen.

Også et stort skulderklap til min evigt fokuserede og inspirerende assistent-træner Bjarke Jespersen samt en opbakkende og visionær bestyrelse.

I har haft forskellig betydning og deltagelse, men jeres samlede commitment og individuelle stjernestunder har lavet dette resultat!

Da chancen kom tog vi den og gik målrettet efter oprykningen.

Jeg er ovenud stolt af at have kunnet bidrage til at så god volley har resultateret i så flotte resultater uden at gå på kompromis med en målsætning om at holdet skulle være et godt sted at være for alle.

Med dette resultat står klubben og holdet med en ny opgave. Nemlig at sikre sig selv og fremtiden.

Det er en opgave vi alle vil tage fat om snarest. Nu er det tid til at nyde øjeblikket og det faktum at D1 vil være aktive i ALLE facetter imod DSM.

Vær stolt af jer selv og jeres hold! Det er jeg!

Jeg er dybt rørt! De der kender mig godt ved hvor meget!

Tak allesammen!

Martin

Sidst opdateret 02. April 2006
Top!
Top!