KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 37 gæster online.
MIX2: 1. plads og medaljer PDF Udskriv E-mail
02. April 2006
Skrevet af Mette Christiansen

Vi vidste på forhånd at det ville blive de sidste to kampe i MIX2-rækken, da oprykningen allerede var sikret efter forrige runde. Men alle var enige om at 1. pladsen ville være den perfekte måde at slutte en rigtig god sæson, så motivationen var i top.

Vi var ramt af en del afbud og skader, hvilket resulterede i at Stine måtte spille en ny plads. Og da vi kun havde 3 piger med, var selv træneren i spilletøjet i tilfælde af at det blev nødvendigt med en udskiftning.. 

I den første kamp var modstanderen FVK. Vi fik en meget rodet start, hvor træneren (på grund af en ualmindeligt emsig dommer) stod udenfor og pr. telefon fik dikteret licensnumre fordi vores seddel var forsvundet fra trøjetasken. Inde på banen gik det heller ikke for godt og der blev inkasseret et par opstillingsfejl. Men efterhånden kom der styr på både opstilling og spil og sættet blev vundet forholdsvis komfortabelt. 

2. sæt blev mere tæt da et par af FVK-spillerne fik godt gang i deres angreb og vi var længe bagud med et par point. Vi fightede os dog flot tilbage og FVK ændrede taktik og lobbede ned på vores hæver der var tilbage. Men når man har en diagonalspiller der hæver så godt som Stine gjorde i den kamp viste det sig at være en dårlig taktik og vi tog sættet hjem.

Sæsonens sidste modstander var Danske Bank, som er et af de meget få hold vi tidligere har afgivet sæt til. Og det så i lang tid ud til at de skulle gentage succesen og tage første sæt. Vi var bagude med 4-5 point, men indhentede dem ved 20-20. De fik et enkelt point mere, men så kom Henrik ned og serve og fyrede nogle kanon-server af, som DB modtagningen ikke havde en chance overfor og sættet blev vundet 25-21. 

2. sæt bød på overvældende orange dominans, og visse af spillerne begyndte at kræve træneren på banen!!  Så ved stillingen 16-6 til USG føltes sejren så sikker, at der for første gang kunne blive spilletid til træneren. Nu skal man jo aldrig blive for selvsikre og denne indskiftning resulterede så i at vi tabte tre bolde i streg - flot Mette!! Men sejren kunne der ikke røres ved og vi måtte på landet for 13. kamp i træk :)

Vi har fået nogle rigtig flotte medaljer, som er det synlige bevis på den super indsats, der er blevet leveret af samtlige 16 spillere gennem hele sæsonen - de har fortjent dem!!     

 

Sidst opdateret 02. April 2006
Top!
Top!