KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 40 gæster online.
D2: Massøren der kom ind fra kulden PDF Udskriv E-mail
03. April 2006
Tilføjet af Tue Hvass Petersen

.. den overskrift vender vi lige tilbage til.

Lad det være sagt med det samme, det blev en forrygende weekend på damesiden. Efter vores overraskende sejr over topholdet i sidste weekend, var det et D2 hold der stillede op til kampen mod frederiksberg uden de store nerver. Selvtilliden var selv sagt i top og oplægget til kampen, var derfor at bruge troen og gejsten fra sidste uge, til at vinde kampen.

For undertegnede blev det allerede under opvarmningen kalrt at frederiksberg kom med en stærk opstilling, med tidligere div. spillere og en 140 cm høj træner i korte busker str. 12 år.... (det er dig Skipper ;-)

Frederiksberg havde absolut også noget at kæmpe for. Med et nederlag til os, kunne de blive puntet direkte ned i Serie 1, hvis PVC samtidig vandt deres udekamp over Holte. For os var situationen ikke helt så kritisk, men 1 point skulle vi bruge for at udelukke alle spekulationer om direkte nedrykning.

Frederiksberg kom godt fra start og vandt således 1 sæt, hvor vi hele tiden lige var et halvt point bagefter. Sidst i sættet havde vi en dum periode med at par fejl, og derfor tog frederiksberg sættet 25-21.

Med så var det også slut med Frederiksbergs overtag. Resten af kampen blev forrygende velspillet og utrolig tæt. De resterende sæt endte således 28-26 i vores favør. her kommer vores massør ind i billedet. Massør Rosenberg, havde gennem hele 3. sæt siddet afslappet på bænken, uden arbejde (Carina, Smelly Kelly, Line og Katja havde opbrugt alt tigerbalsam inden kampstart) . Derfor henvendte han sig til Headcoachen ved stillingen 27-26 og krævede mere centerspil. Det fik headcoachen til desperat at skrige Katja op og bede hende hæve bolden til Carina, der vandt sættet for os. Massøren afslørede bagefter at han havde set sig lidt sur på Katjas kant hævninger og derfor ville have mere center. Katja bekræftede bagefter at hun ikke havde haft sin bedste dag. ( Tror også Olafsen råbte "mere Crisp!" ca. 10 gange i kampen :-) )

I fjerde sæt lykkedes det os at kæmpe os tilbage fra stillingen 20-24 og vinde sættet med et popcorn fra Frederiksberg som en symptomatisk afslutning. På dagen lavede Frederiksberg lidt flere kritiske fejl end os, og på trods af at de havde den mest hårdtslående kantspiller vi endnu har mødt, lykkedes det aldrig at slå igennem vores forsvar, der på dagen spillede rigtig solidt.

Efter kampen blev kampens spiller kåret. Ironisk nok blev det Kelly, der i øjeblikket faktisk træner med frederiksbergs D2 en gang om ugen. :-)

Og som altid når man vinder er det vigtigt med en takke tale. Derfor vil jeg på hele D2's vegne gerne takke følgende for at træde til og give en hånd med da det virkeligt gjalt:

Olafsen: for et stort arbejde med at smide en masse mental gejst ind i pigerne.

Kasper "Massøren" Rosenberg: For assistance og coaching, da jeg personligt løb lidt sur i det

Maria Skotte: For solidt og aggressivt kantspil, jeg håber vi er tilgivet for kommentaren under din serv  i går ;-) 

Og selvfølgelig de publikummer der har støttet os de sidste par kampe, forhåbentligt har vi 2 DS hold til næste år! 2-3 Tukan.

Sidst opdateret 03. April 2006
Top!
Top!