KSV Banner : Dame1
  Home
 
Hovedmenu
Home
New player?
DSM 2017
Teams and practice
Vedtægter
Committees
Links for matches
Find us on Facebook
Contact
Login
Brugernavn:

Adgangskode:

Gem password

Glemt dit password?
Hvem er online?
Der er 38 gæster online.
Tryout Elitedamer PDF Udskriv E-mail
03. Maj 2006
Tilføjet af Olafsen

Med 6 ud af 10 kvindelige elitehold indenfor knap 20 km radius er der i år for alvor kamp i Københavnsområdet om de bedste topspillere og kommende talenter. Dette har vi medtaget og anerkendt i vores strategi for et på sigt holdbart koncept.

Kultur & Historik

Vi har en glad, udadvendt og seriøs volleykultur forankret i mottoet: ”Det skal væres sjovt at være god” og det vil vi fortsætte vores elitesatsning efter. Vi vil have et hold og en klub som bruger timerne sammen fornuftigt. Derfor skal den tid vi bruger sammen give os energi i synergi med den enkelte, holdet og klubben.

Elitesatsning

Vi satser på at etablere os i eliten og på sigt blive det stærkeste elitedamehold i Københavnsområdet og går absolut ikke efter en kortsigtet placering i den bedste række eller overlevelse som sekundahold. Til dette har klub og træner etableret en handlingsplan, som vi naturligvis også søger spillere til for at kunne udføre.

Spillere

Vi har pt. en meget bred trup der er rimeligt rutineret og stærk i de tekniske og taktiske elementer og søger derfor primært spillere, der enten har et højt fysisk niveau og/eller er indstillet på at lære og udvikle sig langsigtet.

Du skal brænde for at gøre en forskel i toppen af dansk volley, og have den rette mentalitet til at det kan lade sig gøre. Erfaring med topvolley er en fordel men den rette blanding af vilje, talent og fysik er klart vigtigere på sigt.

Klubben lægger også vægt på at man som spiller på alle hold er synlig i det sociale og foreningsmæssige liv, som er et af de største aktiver, hvilket gør det et godt sted at være og nyde sin sport.

1. del tryout: Udtagelse af grundstamme

1/5-30/6 Optimering af fysik og personlige tekniske elementer


2. del tryout: Spillersupplement og indsnævring af spilkoncept

1/8-31/8 Specialisering, samspil og teknikFor træningstider, fysiske programmer osv. kontakt træner Martin Olafsen (mail: ; tlf 26163558)

(pr. 1/7 og fra kommende sæson skifter klubben navn til Københavns Studenter Volley (KSV), som følge af løsrivelse fra Universitetets Studenter Gymnastik, (USG).

Sidst opdateret 03. Maj 2006
Top!
Top!